2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

27 Mayıs 2024 Pazartesi

Okulumuz 2023-2024 Akademik yılı mezuniyet töreni 23 Mayıs 2024 Perşembe günü Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin GÜNDÜZ, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Erdemir Gündoğmuş, Gerede Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğretim Üyesi Hakan Çambel, okulumuz akademik ve idari personeli, mezun olan öğrencilerin aileleri, idari amirler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gerede Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğretim Üyesi Hakan Çambel protokole, velilere ve Fakülte personeline katılımlarından ve fedakârlıklarından ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında, mezun öğrencilere başarıların devamını dileyerek, bundan sonraki hayatlarında daha çok çalışarak ülkemize faydalı bireyler olmalarını tavsiye etti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar velilerin çocuklarını okumaları için fedakarlıklara katlandığını, bunun için öğrencilerin annelerinin babalarının haklarını ödemek için çok çalışmaları gerektiğini, ülkemizin kalkınmasında ara eleman açığının fazla olduğunu mezun olan öğrencilerin bu açığı dolduracağını söyledi ve öğrencilere başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı, mezun öğrencilerimizin başarısı bizleri de gururlandıracaktır diyerek başladığı konuşmasında, mezun olan öğrencilere ve öğrencilerin mezun olmasında emeği olan öğrenci aileleri ile öğretim elemanlarına teşekkür etti. Mezun olan öğrencilerin kendisine, ailesine, ülkemize ve insanlığa faydalı bir birey olmasını arzuladığını ifade eden Alişarlı, mezun olan öğrencilerin elde edeceği başarılarla üniversitemizin de başarısı olduğunu söyledi. Türkiye’nin önümüzdeki dönemde büyük atılım yapacağına vurgu yaparak; “Türkiye Yüzyılı perspektifinde Ülkemiz, sizin gibi değerli gençlerimiz elinde hiç olmadığı kadar güçlü ve bağımsız olarak, başta coğrafyasında akabinde tüm dünyaya rota çizen bir güç olacaktır. İktisadi, idari ve sistemsel olarak değişen dünyada söz sahibi ülke konumuna gelebilmek için yetişmiş nitelikli insan gücü olarak, Türkiye Yüzyılı vizyonunun işaret ettiği hedeflere birlikte yürümenin bilincinde olmalıyız.” dedi.

Programın sonunda mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ve öğrencilerin kep atma töreni gerçekleştirildi. Son olarak yemek ikramı ile program tamamlandı.

Mezun olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.