Okulumuz Öğrencilerinden Köy Okuluna Ziyaret

02 Nisan 2024 Salı

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencileri, sosyal sorumluluklarını yerine getirmek ve topluma katkıda bulunmak hedefiyle Öğr. Gör. Uğur Eydemir'in koordinasyonunda Göynükören İlkokulu’nu ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz, Göynükören köy okulu öğrencileri ile birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler. Bahçede futbol ve yakar top gibi oyunlar oynayarak, minik öğrencilere yüz boyama etkinliği düzenleyerek birlikte keyifli vakit geçirdiler. Satranç ve zeka oyunlarının da oynandığı bu günde öğrencilerimiz ile köy okulu öğrencileri arasında dostluk ve dayanışma duyguları pekişti.

Etkinlik kapsamında, okuma alışkanlığını teşvik etmeyi ve kitapları daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlayan öğrencilerimiz, yanlarında getirdikleri kitap ve dergileri köy okulu öğrencilerine dağıttılar. Minik öğrencilere çeşitli hediyeler de dağıtarak onların mutluluğuna katkı sağladılar.

Ziyaretin sonunda, öğrencilerimiz ve köy okulu öğrencileri birlikte hatıra fotoğrafları çektirerek bu güzel günü ölümsüzleştirdiler. Bu anlamlı birliktelik, sadece eğlence ve oyunlarla sınırlı kalmadı, aynı zamanda toplumda birlik ve beraberliği pekiştiren güzel bir etkinlik oldu.