Okulumuzda iftar programı düzenlendi

01 Nisan 2024 Pazartesi

Gerede Meslek Yükseokulu öğrencileri ile Gerede Uygulamalı Bilimler fakültesi öğrencileri, birimlerin akademik ve idari personeli Üniversitemiz Rektörlüğünce düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gerede Meslek Yüksekokulu yemekhanesinde gerçekleştirilen iftara; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Gerede Kaymakamı Fatih Kaya, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Erdemir Gündoğmuş, Gerede Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Çambel, Gerede İlçe Müftüsü Yüksel Başkan, ilçe protokolü, akademik-idari yönetici ve personel ile öğrenciler katıldı.

İftar öncesi masaları ziyaret eden Rektör Alişarlı, tüm konukların ve öğrencilerimizin rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan’ı Şerîf’ini tebrik etti. Gerede İlçe Müftüsü Yüksel Başkan dua yaptı.  İftar sonrası Rektör Alişarlı, öğrencilerimizle sohbet etti.