Yaşlılara Saygı Gününde Öğrencilerimizden Anlamlı Ziyaret

27 Mart 2024 Çarşamba

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Uğur Eydemir'in koordinasyonunda, Bolu'nun Gerede İlçesinde bulunan Esentepe Huzurevi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz, yaşlılarımızı yalnız bırakmama ve onların değerini hissettirme amacıyla bu özel günde bir araya geldiler. Ziyaretleri sırasında, her bir yaşlı bireyimizle bireysel olarak ilgilendiler ve samimi sohbetler gerçekleştirdiler. Ayrıca, yaşlılarımızla birlikte tavla, satranç ve diğer akıl-zeka oyunlarını oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

Ziyaret programı, sadece anı oluşturmakla kalmadı, aynı zamanda birlikte geçirilen bu zamanların fotoğraflarıyla da ölümsüzleştirildi. Bu sayede, yaşlılarımızın unutulmaz anıları arasında yer alacak güzel bir gün yaşanmış oldu.