Kadın Ve Erkek Voleybol Takımlarımızdan Başarılı Performans

17 Mart 2024 Pazar

Okulumuz kadın ve erkek voleybol takımlarımız, Gençlik Spor Bakanlığı'na bağlı Bolu’daki yurtlar arasında yapılan voleybol turnuvasına katıldı ve turnuvayı başarıyla bitirdi. Sadece rekabetin değil aynı zamanda dostluk, dayanışma ve saygının ön plana çıktığı turnuvada, yarı final  ve final maçı nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Turnuva sonunda hem erkek hem de kız takımımız kupa ve madalya almaya hak kazandı.

Turnuvanın tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreninde; yöneticilerimiz, öğrencilere madalya ve kupalarını takdim etti.

Takım sorumlusu Öğr. Gör. Yüksel Dilekçi turnuva sonunda, sporcuların başarılarını tebrik ederek, maçlarda  gösterdikleri mücadeleden dolayı takıma teşekkür etti.