Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı.

8 Mayıs 2018 Salı günü saat 14:00”te Gerede Şehir Stadında 2017-2018 akademik yılı Mezuniyet Töreni ve Geleneksel Pilav Gününün yedincisi coşku ile kutlandı.

Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet programına Gerede Belediye Başkanı Mustafa ALLAR, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa ŞAHİN,  Gerede Ak Parti İlçe Başkanı Ali ŞAFAK, Gerede Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ersin KAŞKA ve Genel Sekreteri Şerafettin DAĞYILDIZI, İlçe Emniyet Müdürü Etem ÇAKIR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan ÇETİN, İlçe Müftüsü Abdurrahman ŞENOĞLU, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa KOCAKAYA, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü İlhan ŞİMŞEK, Gerede Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Selami ŞEN ve daire amirleri ile Geredeli İş Adamlarından Akif ALLAR, Ahmet GÜZELCE, Serap ÇIĞRILI, Halil YURTSEVER,  Gerede Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra açılış konuşması yapan Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK; okul hakkında bilgiler vererek mezun olan öğrencilere Gerede Meslek Yüksekokulunu, arkadaşlarını unutmamalarını ve arkadaşlarıyla irtibatlarını kesmemelerini dile getirdi. Bundan sonraki hayatlarında başarılarının daim olmasını temenni ederek,  mezuniyet programına katkı sağlayan bütün kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür etti. Mezun öğrenciler adına Makine Resim Konstrüksiyon Programı son sınıf öğrencisi ve okul birincisi Doğan Can KAPAN bir konuşma yaparak düşüncelerini dile getirdi. Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencileri yaptıkları projeleri (motorlu araçları) tören alanında sergilediler.

Daha sonra kürsüye davet edilen Gerede Belediye Başkanı Sayın Mustafa ALLAR öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek Gerede Belediyesi olarak Meslek Yüksekokulu ile yaptıkları işbirliği ve etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Turizm elçisi öğrencilerimizi her zaman bağrımıza bastık ve bundan sonra da bağrımıza basmaya devam edeceğiz. Her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu hatırlatmak isterim. Gönül rahatlığıyla evlatlarınızı Gerede”ye yükseköğrenim görmeye gönderebilirsiniz dedi.

Meclis çalışmasından dolayı törene katılamayan TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi KÜPÇÜ ’nün yolladığı telgraf tören esnasında okundu.

Meslek Yüksekokulumuzu başarıyla bitirerek mezun olan ve dereceye giren ilk üç öğrenciye hediyelerini Gerede Belediye Başkanı Mustafa ALLAR verdi. Mezuniyet Töreni ve Geleneksel Pilav Günü için katkı sağlayan kurum, kuruluş ve iş adamlarına günün anısına teşekkür plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Tören, sembolik mezuniyet belgelerinin hocalar tarafından verilmesinin ardından,  kep atma töreni, yemek ikramı ve öğrencilerin velileriyle doyasıya eğlendikleri müzik ziyafeti ile sona erdi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Meslek Yüksekokulu © 2018 Sayfa Başı