9 Nisan Mimar Sinan’ı anma ve mimarlar günü dolayısıyla Gerede Gençlik Merkezi ile birlikte Gerede Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Öğretim Görevlisi Zeynep Tuba NURSOY ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Mimar Sinan” konulu resim ve tasarım sergisi 9 Nisan Salı günü Gerede Gençlik Merkezinde açılmıştır.

Sergi açılışına Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa ŞAHİN, Gerede Gençlik Merkezi Müdürü İlhan ŞİMŞEK ve Gerede protokolünden değerli misafirler katılmıştır. Sergideki ürünler protokol ve misafirler tarafından büyük beğeni görmüştür.

Öğretim Görevlisi Zeynep Tuba NURSOY ve öğrencilerin hazırlamış olduğu sergi 16 Nisan Salı günü Gerede Meslek Yüksekokulunda da sergilenmiştir.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Meslek Yüksekokulu © 2018 Sayfa Başı