AİBÜ Gerede Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı ve Tekstil Teknolojisi programı öğrencileri yılsonu defilesi yaptı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı ve Tekstil Teknolojisi öğrencilerinin 2016-2017 akademik yılı boyunca hazırlamış oldukları ürünleri sergiledikleri defile 16 Mayıs 2017 Salı günü Melih Gökçek Kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Defileye Gerede Belediyesi Başkan Vekili Avk. İsmail ÇETİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan ÇETİN,  Gerede Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Selami ŞEN, Gerede Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları; Öğr. Gör. Nuri SEZER ve Öğr. Gör. Kemal KILINÇ yanışına akademik idari personel, öğrenciler ve Gerede halkı katıldı.

Tekstil–Giyim–Ayakkabı–Deri Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurettin AKÇAKALE konuşma yaparak öğrencilere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun emek ve özveri ile hazırladıkları ürünler, seyirciler tarafından büyük beğeni topladı. Sezon koleksiyonları halinde düzenlenen defilede aynı zamanda moda tasarımı öğrencilerinin dikmiş olduğu deri elbiseler de sunuldu.  Defile sonunda el işçiliği ile işlenmiş olan Osmanlı kaftanı ve gelinliğin sunumu büyük alkış topladı. Bu defilenin gerçekleşmesinde öğrencilere bilgi ve becerileri ile destek olan  Öğr. Gör. Zeynep Tuba NURSOY,  Öğr. Gör. Ayhan MİLLİ, Öğr. Gör.  Çağdaş ÖZDOĞAN ve  Öğr. Gör. Hatice HOROZ’a ve tabi ki moda tasarımı ve tekstil teknolojisi öğrencilerini yapmış oldukları bu güzel defileden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı