Uzmanlaşma, Verimlilik ve İnsan İlişkileri

İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Anfi salonunda 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat:13:00’te Konuşmacı Emin GÖLCÜK tarafından öğrencilerimizin ve personelimizin katıldığı ‘’Uzmanlaşma, Verimlilik ve İnsan İlişkileri’’ konulu konferans verildi.

Konuşmasına İzzet Baysal’ı rahmetle anarak başlayan Emin GÖLCÜK; bu gün kutlu bir gün Berat Kandili kutlu olsun. Her zaman doğru söyle, ne söylediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Doğru sözün önemi, VERİMLİLİKTİR. Hz.Mevlana’nın ‘’Her şey vaktini bekler, ne gül vaktinden önce açar, ne de güneş vaktinden önce doğar, bekle. Senin olan sana gelecektir’’ sözünü inanma, uzmanlaşma, verimlilik ve ektiğini biçme olarak yorumlayan Emin GÖLCÜK, Yunus emre, Fugger ve Kaizen’in düşüncelerinden alıntılar yaparak etkileyici konuşmalar sergiledi.

Konferansa Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Bahattin ÖZTOPRAK, akademik ve idari personel ile yoğun öğrenci kitlesi katıldı. Konferans sonunda konuşmacı Emin GÖLCÜK’e Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Bahattin ÖZTOPRAK tarafından plaket verildi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı