‘’ENDÜSTRİ 4.0’’ KONFERANSI

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu tarafından 25.Nisan 2017 Salı günü saat 14:00’ da Amfi Salonunda Eğitimci Sezer DİZMEN’ in katıldığı  ‘Endüstri 4.0’ konulu konferans yapıldı.

Konferansa Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcıları Nuri SEZER ve Kemal KILINÇ, Yüksekokul Sekreteri Seyit ORAL, Akademik personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Sezer DİZMEN`, İlk sanayi devrimi (1.0) su ve buhar gücü, İkinci sanayi devrimi(2.0) ile elektrik gücünün yardımıyla seri üretim, Üçüncü sanayi devriminde (3.0) ise dijital devrim hakkında bilgiler vererek endüstrinin tarihsel gelişimini anlattı. Konuşmasına Endüstri 4.0 ile devam eden DİZMEN, endüstri 4.0 kaç yapıdan oluşmaktadır, prensipleri nelerdir, avantajları nelerdir, dezavantajları nelerdir ve akıllı giysiler ile yapay zekadan bahsederek anlatımlarını sonlandırdı.

Konferans sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan DİZMEN ‘e Öğr. Gör. Müdür Yardımcısı Nuri SEZER tarafından teşekkür belgesi taktim edildi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı