GEREDE MYO’ DA NEVRUZ KUTLANDI

Türk dünyasının ortak değeri Nevruz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu ve Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrenci Konsey Başkanları tarafından düzenlenen etkinlikle Gerede Meslek Yüksekokulu Futbol Sahasında 24 Mart 2017 Cuma günü saat 14:00  de kutlandı.

Belediye Başkanı Mustafa ALLAR, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bahattin ÖZTOPRAK, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Nuri SEZER ve Öğr. Gör. Kemal KILINÇ, Yüksekokul Sekreteri Seyit ORAL, Milli Eğitim Müdürü Mustafa CAMCI, İlçe Emniyet Müdürü Onur TÜZER, İlçe Müftüsü Abdurrahman ŞENOĞLU, Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Seyfi TOP,   akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başladı. Açılış konuşmasını  Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bahattin ÖZTOPRAK yaptı. Ergenekon Destanına vurgulayarak konuşmasını tamamlayan ÖZTOPRAK sözü İlçe Belediye Başkanı Mustafa ALLAR ‘a bıraktı.  ALLAR nevruzun Türk toplumlarının birlik ve beraberliğinden bahsederek öğrencilere bu bayramı farklı amaçlar için kullanmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Daha sonra Türklerin Ergenekon ’ dan çıkışını simgeleyen örs ile demir dövülerek , ateş yakıldı. Etkinliğe katılan davetlilere pilav ayran ikram edilerek etkinlik sonlandırıldı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı