24 Kasım Öğretmanler günü münasebeti ile 25 Kasım Çarşamba günü AİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulunda Akademik ve İdari personelim katılımı ile çiğ köfte yenilerek kutlandı. MYO Müdürü Nurettin AKÇAKALE günün önemini ile ilgili iyi dileklerde bulunarak tüm çalışanların öğretmenler gününü kutladı.

Zahittin BULUT Bey'in 2-3 saate yoğurduğu ve öğrencilerimizin hazırladığı çiğ köfteler tüm katılıan personelce birlikte yenildi.

AKÇAKALE; ayrıca bu mutlu günde sevincimize ortak olan ve günümüzü kutlamada katkı sağlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa ALLAR Bey'e, Reis Kemer Yöneticisi Halil YURTSEVER Bey'e, Teknik Kimya Yöneticilerinden Mustafa ÇİÇEK Bey'e, Megavip Deri Ürünleri Yöneticisi Hasan SAĞDIÇ Bey'e, Ekol Deri Ürünleri Yöneticisi Ömer KAZKAYASI Bey' teşekkür etti.

Yüksekokuldaki çiğ köfte davetine Gerede sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ersin KAŞKA, Oda Genel Sekreteri Şerafettin DAĞYILDIZI, Linter Tekstil İşletme Müdürü İrfan AKKUŞ, Gerede Sağlık Meslek Lisesi Müdürü ilhan ŞİMŞEK, Halil YURTSEVER, Mustafa ÇİÇEK, Doç. Dr. Feridun KAYA, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Genel Sekreteri Yunus CIVDI, Müdür Yardımcıları Ayhan MİLLİ, Mesut AKÖĞRETMEN ve Yüksekokulu personeli katıldı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı