GMYO Oryantasyon Toplantısı

AİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulunda 2016-2017 akademik yılı oryantasyon eğitimi yapıldı. 6 Ekim 2016 Perşembe günü Meslek Yüksekokulana yeni kayıt yaptıran birinci öğretim ve ikinci öğretim birinci sınıf öğrencilerine ayrı ayrı okulumuz hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Bahattin ÖZTOPRAK, öğretim elemanları, Yüksekokul Sekreteri Seyit ORAL, öğrenci işleri-bölümler sekreterliği büro çalışanları ve birinci sınıf öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Bahattin ÖZTOPRAK yapmış olup; yeni akademik yıl için öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere başarılar dileyerek sözü  Yüksekokul tanıtımı yapması için  Öğr.Gör. Ayhan MİLLİ ve  Öğr. Gör.Mesut AKÖĞRETMEN'e bıraktı. Ayhan MİLLİ ve Mesut AKÖĞRETMEN Yüksekokul tanıtımını sunum eşliğinde yaparken; Gerede ilçemizin coğrafi konumundan, stratejik illere yakınlığından, Yüksekokulun öğrencilere sağladığı olanaklardan, barınma imkanlarından bahsetti. Akademik kadro ve İdari kadroda görevli personelin tanıtımını yaptıktan sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı