YENİ NESİL AKADEMİK KURUL TOPLANTISINDA EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ YAPILDI

06 Mart 2020

BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Akademik yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Akademik Personelin katılımıyla gerçekleşti. Akademik kurul toplantısına, inovatif bakış açısı ile yaklaşan kurul üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz yeni nesil akademik kurul toplantısında işverenlerin nasıl bir insan kaynağı istediklerini öğrenmeye çalıştık. PAKFORM Anonim Şirketi Genel Müdürü Sayın Emin Gölcük, bizlere ekip ruhu, inovasyon gibi birçok konuda bilgiler verdi. Sektörün bakış açısını bizlerle paylaşan Emin Gölcük Beyefendiye toplantı sonunda Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ferudun Kaya okulumuz adına teşekkür belgesi ve hediyeler takdim etti.

Toplantı sonrasında Akademik ve İdari Personel, Gerede TOBO yurdunda kaynaşma ve dönem açılışı yemeğine katıldı. Bizleri misafir eden TOBO yurdu ortakları ve iş görenlerine teşekkür ediyoruz.