AVRUPA HEYETİ GEREDE MESLEK YÜKSEKOKULU’NU ZİYARET ETTİ

25 Aralık 2019

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ve Merkezi Almanya’da bulunan Avrupa Türk Ekonomi Platformu (Europäisch Türkische Wirtschaftsplattform) İşbirliğinde düzenlenen " Gerede Avrupa Pazarında Yerini Arıyor " çalıştayının ilk gününde Gerede Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Gerede MYO Müdürü Doç. Dr. Ferudun Kaya gelen misafirlere okulumuz programları hakkında bilgiler vererek, MYO ve sektör ile içiçe bir eğitim ve staj hareketliliği için görüşmeler yaptı.

Platform Başkanı Bünyamin Varol, Başkan Yardımcısı Suat Durgut, Başkan Yardımcısı Battal Varol, platform üyeleri Osman Güven, Cem Taskan, Ali İnceören, Ahmet Gündoğdu, Metin Yılmaz, Kudret Cöcü ve Ruhi Deniz'den oluşan heyet, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka ile birlikte okulumuzda bulunan atölyeleri yerinde ziyaret etti. Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Kemal Kılınç ve Öğr.Gör. Zeynep Tuba Nursoy, atölyeler hakkında bilgiler vererek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Çalıştayda  öğrenciler özellikle Otomotiv ve Tekstil sektöründe ismini duyurmuş Volkswagen ve Adidas gibi marka yöneticilerinden çalışma alanılarıyla ilgili bilgiler alarak görüşmeler yaptı. Çalıştay, gelen misafirlere Gerede Belediyesi Tarafından hediyeler takdim edilerek sonlandırıldı.