Öğretmenler Günü Yemeği

27 Kasım 2019

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Akademik ve idari personel ve ailelerinin katıldığı Öğretmenler Günü etkinliği Gerede Esentepe The SİGN otelde gerçekleşti. Programa Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mustafa ALİŞARLI, Gerede Belediye Başkanı Mustafa ALLAR Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aydın HİM ve Prof. Dr. Samettin GÜNDÜZ ve Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ferudun KAYA katılmıştır

Rektör Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, ülkemizi gelişmiş milletler seviyesine çıkarmak gayesiyle, genç nesillerimizi geleceğe hazırlayan saygıdeğer akademisyenlerimizin; gönülleri sevgi ve şefkat dolu duygularla, vazifelerini fedakârca icra eden, anne ve babamız kadar değer verdiğimiz özel insanlar olduğunu belirterek bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin mimarı, kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayıp, sağlık ve esenlik dolu günler dileyerek katılım sağlayan tüm akademisyen personele teşekkürlerini belirtmiştir.

Gerede Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ALLAR, akademisyenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü içten ve samimi bir şekilde kutlayarak günün anısına hediyeler takdim etmiştir. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI tarafından, Meslek Yüksekokulumuza desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ALLAR’a teşekkür belgesi ve okulumuz atölyelerinde yapılan ürünlerden hediye takdim edilmiştir.

Programda; projeleri ile okulumuza yaptığı katkılardan dolayı Öğr. Gör. Recep SOLUK’a, Müdür Yardımcılığı görevini başarıyla tamamlayan Öğr. Gör Nuri SEZER’e teşekkür belgesi ve programa katılım sağlayan misafirlerimize çeşitli hediyeler verilmiştir.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ferudun KAYA, “Öğretmenler günü vesilesiyle mesai arkadaşlarımızla bir araya geldik. Davetimizi kırmayıp bizlerle birlikte vakit geçiren, taleplerimizi dinleyen başta Saygıdeğer Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Saygıdeğer Belediye Başkanımız Mustafa Allar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him Hocalarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Programın hazırlanmasında emeği geçen Müdür Yardımlarımız Öğr.Gör Zeynep Tuba  Nursoy, Öğr.Gör. Kemal Kılıç ve organizasyonda emeği geçen Öğr.Gör. Yüksel Dilekçi Hocalarıma teşekkür ederim.” diyerek kutlamada bulunmuşlardır.

Programda katkılarından dolayı Teşekkür Belgeleri ve katılım sağlayan misafirlerimize çeşitli hediyeler takdim edilmiştir.