BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulunda Oryantasyon Eğitimi

10 Ekim 2019

BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulunda 2019-2020 akademik yılı oryantasyon eğitimi yapıldı. 9 Ekim 2019 Çarşamba günü Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerine okulumuz hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Ferudun KAYA, öğretim elemanları, Yüksekokul Sekreteri Seyit ORAL ve birinci sınıf öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Ferudun KAYA yaptı. Konuşmasında yeni akademik yıl için öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere başarılar dileyerek sözü  Yüksekokul tanıtımı yapması için Öğr.Gör. Zeynep Tuba NURSOY’ a bıraktı. Zeynep Tuba NURSOY Yüksekokul tanıtımını sunum eşliğinde yaparken; Gerede ilçemizin coğrafi konumundan, stratejik illere yakınlığından, Yüksekokulun öğrencilere sağladığı olanaklardan, barınma imkanlarından bahsetti. Akademik kadro ve İdari kadroda görevli personelin tanıtımını yaptıktan sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.