STAJYER ÖĞRENCİLERE YÖNELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

19 Nisan 2019

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun 17. Maddesi gereği Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinden staj yapma zorunluluğu olan, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi 18-19 Nisan 2019 tarihlerinde Melih Gökçek Kültür Merkezi salonunda İSG uzmanı Koordinatör Bilgehan ŞAHİN ve İSG Uzmanı Mehmet ARKAN tarafından verilmiştir.

İki günlük eğitim süresince İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili genel konular, teknik konular ve sağlık konuları anlatılmıştır. İlk gün öğrencilere ön değerlendirme testi, ikinci gün son değerlendirme testleri verilerek cevaplandırılması istenilmiştir. On altı saat süren eğitim sonunda katılan tüm öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Katılım Belgesi verilmiştir.