Meslek Yüksekokulumuzda Deneyimsel Tasarım Öğretisi Eğitimi Yapıldı

13 Aralık 2018

Dönüşüm Konağı Deneyimsel Tasarım Öğretisi tarafından 11-12 Aralık 2018 tarihlerinde 10:00-15.30 saatleri arasında Meslek Yüksekokulumuzun amfi salonunda “İletişim Ustalığı Zirvesi” eğitimi verildi.

Stratejist Eğitmen Eğitimi  programı dahilinde iki günlük eğitim boyunca; deneyimsel tasarım öğretisi nedir? İletişim nedir, ne değildir? İletişim çeşitleri, insan tanıma sanatı, temsil sistemleri, GİZ-ZIT ilişkiler yasası, genel iletişim stratejileri, iletişimde bedel, iletişimde beklenti yönetimi, üç boyutlu iletişim, sahne sunum becerileri ile ilgili konular 8 kişilik gruplar halinde dinleyicilere anlatıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminer; Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK’ın konuşmacılara teşekkür belgesi ve hediyelerini vermesiyle son buldu.